Description

Stoke City Tröja

Det finns bara så många av hans favoritvandringar att krama sitt paradis av Herdecke hem. Och Klopps sinne arbetar redan övertid i sin lediga stund.
Klopp s höll huvudet och stannade tyst men nu tänker han seriöst på sin återkomst till fotboll en månad i sin sabbatical efter sju emotionella år som klarade Borussia Dortmund där han vann två Bundesliga-titlar.
Och du kan satsa på att om den nya Premier League säsongen slår av katastrofalt för vissa klubbar, kommer undertrycksbossar att titta över sina axlar.
Klopp, 48 – länkad i det förflutna till Liverpool, Manchester City och Arsenal – skulle vara en perfekt passform för Premier. Han är bra på jobbet. Han är rolig och orädd.
Och i sin finaste engelska säger Klopp att han alltid är ett telefonsamtal bort från att packa sin väska för att ta hand om sin handel i ett Bayern Munche Tröja land som ligger nära hans hjärta och där han anser att Arsene Wenger ska vara riddad en herre.
Klopp, mellannamn Norbert, sa: Om någon ringer till mig så talar vi om det. Det är inte viktigt för mig att stanna på samma ställe under lång tid. Mina barn är gamla nog för att stanna ensam.
Jag vet att vissa klubbar är intresserade, förstås. De tänkte på Atletico Madrid tröja Barn oss Manchester City? Jag säger ingenting om detta.
Det gör mig stolt över att vissa Arsenal fans kanske vill ha mig men det är inte viktigt för mig att vara stolt. Min mamma är stolt.
Det viktiga är att det är viktigt att göra nästa steg, och jag tror att jag är det enda landet där jag känner till språket.
När jag har sett Arsenal under de Liverpool Tröja senaste 10 åren är det nästan perfekt fotboll och för mig borde det vara Sir Arsene Wenger. Han är verkligen något.
Klopps agent Marc Kosicke har gått på rekord för att konstatera att Klopps nästa destination i England inte behöver vara topp fyra. Han är öppen för erbjudanden från någon i Premier League.
När Jurgen tecknade för Dortmund fanns andra klubbar som hade bättre prestige och hade bättre ekonomi. Ändå bestämde han sig för Dortmund.
Den nya Leeds-chefen Uwe Rosler har följt Klopps närvaro han är en stor tro på att han kommer att vara med honom som bara andra tyska i engelsk fotboll.
Rosler tillbringade en vecka med Klopp och hans Dortmund squad och såg på sidled av hans tillägg till engelska ledningen.
Det finns mycket intresse mellan oss. Han har varit väldigt framgångsrik, inte bara i Tyskland utan i Europa och för att jag skulle titta över hans axel om hur han tränade och planerade sin säsong var mycket intressant.
Jag pratade med honom om hans övningar.
Skulle han göra ett bra jobb i England? Ja, ingen fråga om det och jag tror att han vill.

Administrators

Yes, at Tech-Savvy Teachers Academy, we do it right

TST ACADEMY

Tech-Savvy Teacher Academy is an online platform where teachers and professionals learn different skills and tools that make them become tech-savvy and boost their productivity in their career or workplace.

Tech Experience Drill

The Tech Experience Drill is a one-on-one technology consultation to train and equip you with tech skills and support that will enable you achieve tech-savviness.

Ify Obidi

I help professionals and entrepreneurs within and outside the educational sector, strategically create and push out e-learning content to earn more income and achieve greater results.

top
Copyright © Tech Savvy Teacher Academy. All rights reserved. Designed and Developed by WEBEDGE