Description

Lazio Tröja

Den ex-Reds stjärnan kommer tillbaka till sin gamla klubb för att spela tillsammans med Steven Gerrard för en All Star-välgörenhetsmatch i morgon.
Torres kommer att vara en del av Gerrards legend Jamie Carragher för en särskild insamling.
Spanjoren var Leverkusen Tröja underbar under hans stavning på Anfield, som gjorde 65 mål i 102 ligamatcher för klubben innan han kom till Chelsea 2011.
Torres pratade med Liverpools officiella hemsida om sin återkomst och sa: Jag ser verkligen fram emot att träffa några av mina gamla lagkamrater, särskilt Stevie.
Jag är säker på att det kommer att bli en bra dag och natt för honom och att träffa Liverpool fans igen. Många gånger har jag varit tillbaka till Anfield som motståndare, men den här gången går jag som en del av hemmalaget.
Min första reaktion var: Självklart kommer jag att vara där. Jag ska göra allt jag kan, allt i mina händer, för att vara Lazio Tröja där med Stevie den dagen.
Om jag kunde, skulle jag fira som om jag scorade i en Liverpool skjorta.
Det finns många minnen, fina minnen – bra nätter, bra spel, många mål görs framför Kop – och de fick mig att känna att jag kunde flyga.
Jag är säker på om jag kunde göra ett mål, kan jag minnas den typen av situation och försöka Athletic Bilbao Tröja njuta av det och fira att det är ett officiellt spel.

Administrators

  • Profile picture of Bell Eastin

Yes, at Tech-Savvy Teachers Academy, we do it right

TST ACADEMY

Tech-Savvy Teacher Academy is an online platform where teachers and professionals learn different skills and tools that make them become tech-savvy and boost their productivity in their career or workplace.

Tech Experience Drill

The Tech Experience Drill is a one-on-one technology consultation to train and equip you with tech skills and support that will enable you achieve tech-savviness.

Ify Obidi

I help professionals and entrepreneurs within and outside the educational sector, strategically create and push out e-learning content to earn more income and achieve greater results.

Course Categories

top
Copyright © Tech Savvy Teacher Academy. All rights reserved. Designed and Developed by WEBEDGE
X